Belettering

Belettering

Recent uitgevoerd:

Gevels, voertuigen, reclameborden, bewegwijzering en ramen zijn een aantal van de onderdelen die wij kunnen beplakken in de stijl die u wilt.

Zowel binnen als buiten zorgen wij voor de beste kwaliteit in plakwerk.

Met moderne technieken brengen wij de folies op de gewenste plekken aan.


Of het nu gaat om een sportaccomodatie, industrieterrein of een extra groot reclamebord langs de snelweg met uw reclameboodschap, wij produceren en monteren op maat naar uw persoonlijke wensen.


Wagen belettering


Maak een eyecatcher van uw wagen of wagenpark. Bedenk hoeveel mensen dagelijks uw reclameuitingen zien als u er voor zorgt dat ook uw wagens door ons belettered worden. Onderzoek heeft uitgewezen dat een auto per jaar tot wel een 1 millioen keer wordt gezien. Een dag rijden zonder reclame op uw auto is een gemiste kans.


Van duidelijke naamsverwijzingen tot exclusieve full-colors, al dan niet gecombineerd met reflecterende folie, wij hebben de expertsie en ervaring in huis om uw bedrijf spectaculair voor de dag te laten komen.


Reclame borden


Artistiq kan voor u reclame borden verzorgen in verschillende afmetingen en materiaal soorten. Denk hierbij aan de borden langs sportvelden of wegen, sandwichborden, of borden aan uw gevel.

Copyright @ All Rights Reserved