Drukwerk

Drukwerk

Drukwerk is er in alle denkbare vormen en maten. Naast visitekaartjes zijn ook gepersonaliseerd briefpapier, enveloppen, posters en flyers een optie om uw naamsbekendheid te vergroten, wij kunnen uw huisstijl hier op doorvoeren.


Posters en flyers

Posters en flyers zijn vooral voor tijdelijke acties en grote of kleine evenementen een ideale manier om promotie te maken. Ongeacht formaat of hoeveelheid, wij kunnen u van dienst zijn met zowel ontwerp als levering.


Kantoor artikelen

Gepersonaliseerde kantoorartikelen, zoals bijvoorbeeld uw briefpapier en enveloppen creeëren een profesionele indruk van uw bedrijf. ArtistiQ kan u voorzien van een ruime keuze aan artikelen met uw huisstijl hierin doorgevoerd.


Visitekaartje

Met door ons geleverde visitekaartjes weet u zeker dat u een professionele eerste indruk maakt. En dat u zo'n kans maar één keer krijgt weet u als ondernemer als geen ander.


Dat uw visitekaartjes van uitmuntende kwaliteit moeten zijn spreekt daarom voor zich. Wij leveren die unieke topkwaliteit. In hoge kwaliteits karton uitvoering, of stevige passen van PVC. Wij drukken in offset kleuren en niet digitaal, wat een haarscherp en strakresultaat oplevert.


  • Zeer professioneel ogend: denk aan uw eerste indruk
  • Aan twee zijden bedrukt voor al uw bedrijsinformatie
  • Exact hetzelfde formaat als van een creditcard
  • Met een even bijzonder als exclusief ontwerp
  • Full-colour, in opvallend glanzend op beschaafd mat
  • Een kaartje met een hoog bewaargehalte


Copyright @ All Rights Reserved